Ardei copt umplut cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 11920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras,
  • felii de  branza sau cascaval,
  • oua,
  • pesmet,
  • faina,
  • susan ,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu branza:

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi.  In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si  piper. Pesmetul se amesteca cu susan. Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.  Se  scot pe hartie absorbanta.

Crocanti  la exterior si cu branza sau cascaval moale si topit la interior, vor avea cam acelasi efect de surpriza ca si dovleceii sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si masline